Digital redovisning

Vill du kunna hantera och lämna dina underlag till oss på redovisningsbyrån på enklast möjliga sätt?

Vi erbjuder ett flertal smarta digitala tjänster som ger dig full ett smidigare och snabbare flöde, större kontroll över företagets ekonomi och minskad tidsåtgång för det administrativa arbetet.

De digitala tjänsterna automatiserar din hantering av kvitton och leverantörsfakturor var du än är. Med ett digitalt arbetssätt kan du som företagare effektivisera din verksamhet, öka konkurrenskraften och stärka lönsamheten och sparar samtidigt både tid och pengar.

Smidig fakturering

När arbetet är klart kan du enkelt skapa och skicka dina fakturor direkt i mobilen eller på webben, snabbt och smidigt. Du kan se vilka fakturor som skickats och vilka som är betalda eller obetalda

Fota kvitton

Med funktionen Kvittohantering fotar du dina kvitton direkt i appen och laddar upp dem direkt till oss på byrån. Du får större kontroll över alla kvitton och vi kan arbeta vidare med dem direkt.

Godkänn och betala

Företagets leverantörsfakturor attesteras direkt i mobilen eller i datorn. Du får notiser när det är dags att godkänna en faktura. Ett säkrare sätt som minskar risken för försenade betalningar.

Rapportering

Ekonomiöversikten ger dig återkoppling direkt
i mobilen eller i datorn i form av pedagogiska
grafer och diagram som ger en tydlig överblick över företagets ekonomi och utveckling. 

Kommunikation

I appen finns en meddelande funktion som ger
dig möjlighet att kommunicera med oss på redovisningsbyrån, i anslutning till en leverantörsfaktura eller ett kvitto .

Digitalisera ditt företag och du får det enklare och smidigare.

 

En effektivare företags vardag